luni, 11 ianuarie 2010

L'ogatu , Logatu'

Sa continuam jocul propus de Geocer.
Criticam bloguri. Auzi, eu critic de bloguri! Pai eu abia ma descurc prin al meu si sa ma apuc sa critic... Ce tupeu. Dar imi spun si eu parerea, asa ca nepriceputu'. Acu', daca tot m-am inscris.
Azi trebuie criticat blogul Logatului.
Pai cum sa il critic eu pe el??? Omul e specialist, cu asta se ocupa, cu site-urile. Asta e o informatie pe care o am de la o colega de serviciu de-a lui... ma rog, nu stiu exact daca el lucreaza tot acolo sau doar colaboreaza cu institutia respectiva (colega care l-a vorbit de bine, bine). Dar hai sa spun: ca si pe ceilalti pe care ii am in lista mea de bloguri de la profil, il urmaresc zilnic (daca reusesc sa deschid zilnic calculatorul personal, ca de la serviciu nu intru). Imi place ca e scurt :) Am mai marturisit tot in cadrul acestui joc ca nu prea am rabdare sa citesc articole lungi. Bine, el e chiar foarte scurt. initial am fost putin descumpanita, dar apoi m-am invatat cu stilul lui. Am gasit de multe ori chestii super simpatice ( de ex. lectia de cromatica pentru politicieni - doar una dintre ele, care mi-a venit acum rapid in minte). Interfata blogului e super simplista si barbateasca: alb-negru-gri (culori dupa care nu ma dau in vand) dar dupa cum spuneam, barbatesc. Ma gandeam daca sa-l critic, spunand ca e prea simplist... dar nu. Probabil ca asta e stilul lui, scurt si la obiect, poate nu-i place sa vorbeasca mult, probabil ca nu se dadea in vant sa scrie compuneri la orele de literatura. Nu ca nu ar sti sa le scrie. Cred ca recunosc o anume tipologie de elev: destept, cu inclinatii spre real, dar care invata si la materiile "umane" ca doar nu e mare lucru.
Imi place si ca are titlurile evidentiate cu rosu si mi-e usor sa gasesc articolele scrise de cand nu am mai citit. Imi cam displac trimiterile din josul articolului, cele de la "s-ar putea sa iti placa si...". Cum el scrie scurt, am impresia ca ma izbesc de ele.

7 comentarii:

  1. Partea referitoare la colega de serviciu sper ca a fost o gluma. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Off tipic: Superb! Arată foarte bine acum! Parcă simt briza mării! E aerisit ţi extrem de plăcut! Te filicit, Alina! Şi te mai vizitez. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. erata: "şi" în loc de "ţi". Scuze! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Logatu' e student. Nu stiu daca o fi si colaborand pe la vreo firma, dar daca el zice ca e o gluma chestia cu colega de serviciu, eu tind sa-l cred.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sigur am fost confundat. Oare cu Dumis?
    Eu am lucrat prea putin si nu am colaborat cu institutii. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. hm... avand in vedere ca e o institutie din Mioveni, orasul tau, am fost sigura ca asa e. Acum, ce sa mai zic, poate ca te confunda ea :)Era vorba chiar de site-ul primariei.

    RăspundețiȘtergere