vineri, 18 decembrie 2009

Irezistibilul Egipt












De fapt voiam sa scriu despre cum pentru mine iarna este irezistibila. Dar n-am gasit pozele corespunzatoare si mi-a fost cam lene sa le caut. Asa ca am trecut de la iarn a la extrema cealalta. In Egipt au fost cateva lucruri care nu mi-au placut: mizeria, tiganeala si mancarea. Insa trebuie sa recunosc ca m-as intoarce oricand. Mai ales la Sharm El Sheik... In ciuda chestiilor enumerate mai sus, Egiptul e totusi irezistibil.

6 comentarii:

  1. Cum ai vizitat Egiptul?Cu excursie organizata?
    Fiica mea isi doreste foarte mult sa mearga.
    Salutari din Arizona!Fiica mea e in Romania.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu voi reusi in aceasta viata sa ajung in Egipt, desi mi-as dori mult.Ma multumesc cu ceea ce imi arata cei ce pot calatori.
    Egiptul, din cate stiu, este renumit prin arta sa funerara. Piramidele reprezentau, probabil, dorinta celor bogati de a trai tot asa de bine si dincolo ca si aici.
    Multumesc pentru poze! Sunt superbe!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur ca v-au placut pozele, am incercat sa aleg cate ceva din multele facute. Ema, noi am fost in luna de miere si pe cont propriu pt ca avem in Cairo o ruda care lucreaza la ambasada. Biletul la Sharm el Sheik l-am luat pe net de pe octopustravel.ro si a fost fff ieftin: 180 de euro camera dubla cu demipensiune 5 nopti. Mai scump a fost avionul, adica f scump: 800 de euro pt amandoi dus intors cu Tarom, Bucuresti-Cairo. Am stat cateva zile in Cairo la ruda noastra si apoi am plecat cu autocarul la Sharm. In concluzie cel mai scump e sa ajungi acolo... Dar, macar pt luna de miere am zis ca se merita, plus avantajul de a sta cateva zile in Caio fara sa platim nimic :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ema, revin: spune-i fiicei tale sa urmareasca ofertele last minute pe net. Niste amici au prins cu 250 de euro de persoana 7 zile cazare, transport si masa in demipensiune. E drept ca au mai cheltuit cu excursia de la Sharm la Cairo sa vada piramidele, plus ce au mai cumparat pe acolo, in total inca vreo 300 de euro.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc pentru toate informatiile si Cale alba si Noroc,cum se zice la noi in Ardeal ,tinerilor casatoriti!

    RăspundețiȘtergere