vineri, 19 februarie 2010

Inca un ministru idiot!

Nemultumirile legate de idiotii care sunt numiti politic in fruntea unor ministere nu fac obiectulu blogului meu, dar azi nu m-am putut abtine. Aud ca ministrul muncii a venit cu o idee mirifica. Bai, astia chiar nu gandesc??? Cica alocatiile copiilor sa fie stabilite in functie de veniturile parintilor. Adica daca parintii au venituri mari, copiii sa aiba alocatii cat mai mici. Eventual sa nu le mai dam nimic, nu??? Prin urmare nici macar copiii sa nu mai fie egali in fata legii. Astia, ministrii, or fi auzit de chestii ca "discriminare", "psihologia copilului", "drepturile copilului"...??? Si daca n-au auzit de ce ma-sa se baga unde n-au habar?
Sa-i mai fac cateva sugestii acestui ministru:
- propun ca pentru copiii ai caror parinti au venituri mari sa nu mai fie invatamantul gratuit, ci cu taxa. Sau sa nu-i mai primim in scolile de stat, ci sa fie obligati sa mearga la scoli particulare. Si ia gandeste-te bai, ministrul lu' peste, ce de economii faci si cu chestia asta! E exact acelasi lucru pe care vrei sa-l faci tu cu alocatiile!
Nici de copii nu mai aveti loc in tara asta, cretinilor!

8 comentarii:

  1. Astia care ne reprezinta chipurile...devin din ce in ce mai penibili !

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai cica auzisem eu niste vorbe cum ca am fi putin cam multi oameni pe planeta asta.......probabil vor sa ne mai micim randurile.....ca lumea nu prea mai e tentata sa faca copii.......oare au astia idee cam cat costa un pachet de pampersuri si o cutie cu lapte praf????

    RăspundețiȘtergere
  3. Am vazut si eu stirea... Eu cred ca oamenii astia au niste traume din copilarie. Altfel nu imi explic. Oare in bugetul pe 2010 sunt inclusi si bani pentru ca ministrii sa mai mearga la psiholog? Cred ca ar trebui. Eu sunt dispusa sa platesc taxa pentru psiholog... nu stiu insa cati psihologi sunt dispusi sa ii explice ministrului X ca noi n-avem nicio vina pentru problemele lor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Gamalia, ministrii nu merg la psiholog. Ei merg in strainatate, atat in delegatii oficiale cat si in concedii. Asta ar trebui sa fie intrebati : pentru deplasarile lor cati bani au prevazut in bugetul pe 2010? Nu cumva mai mult decat pentru toate alocatiile pe care le platesc copiilor?

    RăspundețiȘtergere
  5. Ne-au luat in ordine: pensionari, salariati (someri), copii.
    Cand vor termina cu noi nu vor mai avea peste cine sa guverneze!

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu propun, daca tot s-au pornit, sa-i amendeze pe cei cu venituri mari care au nesimtirea sa faca copii. Asta intr-o prima faza. Ar urma, in timp, logic, arestarea lor.
    Sa fie incurajati sa odrasleasca numai rromii, muncitorii necalificati si femeile de serviciu. Numai astfel vor guverna peste un popor care sa-i admire neconditionat si sa-i voteze pana in mileniul al IV-lea.

    RăspundețiȘtergere
  7. Inca un ministru idiot?!? Pai ce, tu stai sa-i numeri? Iti pierzi timpu'!

    RăspundețiȘtergere
  8. Uff... Si mai au 3 ani timp sa nascoceasca toate prostiile din lume! Nici nu vreau sa ma gandesc cum va spori populatia atunci cand cei care au ca unica sursa de venit alocatiile si ajutoarele vor continua sa faca ce stiu mai bine ca sa primeasca si mai multe si mai mari alocatii!!!

    RăspundețiȘtergere