joi, 11 februarie 2010

De si Din dragoste



Nu sunt nici pro nici contra "Zilei Indragostitilor". Sunt de acord ca nu e o sarbatoare romaneasca, dar nu sunt atat de indignata cum sunt unii in privinta ei. Eu, sincer, am impresia ca acesti indignati sunt putin frustrati din acest punct de vedere: al dragostei. Eu cred ca dragostea trebuie sa fie sarbatorita. Chiar foarte des, nu neaparat pe 14 februarie. Sunt indragostita si sunt fericita pentru asta si, desi nu ne facem cadouri special in aceasta zi, nici nu trecem nepasatori pe langa ea. Anul acesta am fi vrut sa dam o fuga pe la KFC. Sa ne destrabalam culinar, fiindca suntem fani, dar incercam sa "o facem lata" cat mai rar :).
Insa cum nu-mi place sa vorbesc despre mine, am sa vorbesc despre alti indragostiti. Cred ca oamenii se nasc sub diferite semne. Cred ca unii se nasc cu o karma buna, altii din contra. Si mai stiu ca m-am nascut cu o karma buna. Fara sa fiu vreo vedeta sau vreo posesoare de conturi babane in banci (pentru unii asta inseamna norocul) sunt o norocoasa. Si eu si el.
La fel si cei despre care vreau sa scriu. Amandoi s-au nascut cu o karma buna. Nu fac si n-am facut vrodata pasiuni pentru actori, cantareti... Sunt unii care imi plac si atat. Pentru acestia doi insa, am o afinitate speciala. De ce imi par irezistibili:
- pentru ca sunt talentati cu adevarat (ea a cunoscut succesul de la 14 ani, are o voce de inger si e atat de frumusica; sotul ei spunea intr-un interviu: "ma sublime femme...". Ce declaratie frumoasa!)
- pentru ca amandoi adora Franta si au ales sa locuiasca nu la Hollywood, ci in sudul Frantei.
- pentru ca sunt impreuna de 12 ani si in tot acest timp nu au fost zvonuri de luat in seama despre eventuale "devieri" de la relatia lor.
- pentru ca nu stau despartiti mai mult de 15 zile si cand sunt impreuna, lasa problemele la serviciu, ma rog, pe platoul de filmari, sau in studioul de inregistrari.
- pentru ca sunt discreti.
- pentru ca nu au incercat sa se schimbe unul pe altul (ceea ce este, dupa mine, secretul unei adevarate relatii de iubire). Intrebata la un moment dat daca "a reusit sa-l imblanzeasca", ea a raspuns: "cum adica? ca pe un leu?... nu, nu, totul a fost de comun acord. Imi este greu sa explic, stiu doar ca este ceva natural, clar si frumos".
- pentru ca "gelozia" (ce cuvant si sentiment urat si ieftin) nu exista in cuplul lor. Tot ea, intrebata daca nu o deranjeaza faptul ca exista o multime de femei care ravnesc la barbatul ei, raspundea: "Nu. Mi se pare ceva normal. Si eu l-as strange in brate tot timpul."
- pentru ca doar impreuna sunt completi: "I was in some strange kind of fog before we met... but being with Vanessa and having a family with her... just made things come together for me." - spune el.
- pentru ca au un stil nonconformist si pare ca nu-i intereseaza ce-ar putea crede sau spune altii despre ei. Pentru ca se vede ca pun pe primul plan ceea ce au impreuna: relatia si familia.
- pentru ca am gasit atatea asemanari intre povestile noastre...
P.S. Acesta poate fi considerat un cadou de Ziua Indragostitilor! La multi ani, iubirea mea!

11 comentarii:

  1. Johnny Depp e un actor genial iar relatia lui cu Vanessa Paradis este exemplara pentru o lume tumultoasa cum este cea a actorilor!

    RăspundețiȘtergere
  2. @cristian: genial, ai dreptate. Tot astept sa-l vad in "Alice in Tara Minunilor" - 3D :)
    @andree: mie una, imi plac si separat, dar mult mai mult in cuplu :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi place de Johnny pentru talentul lui, nu sunt insa de acord cu multe fete care-l vad irezistibil dpdv fizic.
    Si fiindca tot dadeai cateva declaratii de-ale lor, tin minte si acum una a lui Depp, de la al doilea film cu piratii. Zicea cam asa, citez din memorie: "Aveam o scenă in care trebuia sa o sarut pe Keira Knightley. M-am dus la regizor şi l-am rugat să o scoată, pentru că eu sunt prea bătrân, ea e prea tânără şi nu vreau să vadă copiii mei că sărut altă femeie decât pe mama lor"
    No comment!

    RăspundețiȘtergere
  4. Irezistibil, dar nu din punct de vedere fizic, ci prin ceea ce sugereaza.
    Şi mie îmi plac amândoi. Şi separat, şi împreună. :)
    La mulţi ani ÎMPREUNĂ, Alinei şi soţului ei!

    RăspundețiȘtergere
  5. "ma sublime femme...".
    Fiecare sot ar trebui sa-i spuna astfel, cat mai des, chiar zilnic, sotiei sale.

    Off topic: multumesc pentru sfaturile bune legate de sanatate.
    Te va contacta persoana in cauza, daca nu te superi...
    Domnul cu tine!

    RăspundețiȘtergere
  6. @canguru': n-am stiut de chestia pe care o povestesti, chiar ca "no comment"
    @melami: multam frumos, multam la fel!
    @disa: ce frumos ar fi sa faca ei asa cum spui tu.... (off topic: astept mail)

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu asa vrea,ca toate zilele sa fie"cu iubire".Si asa,viata asta e atat de scurta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Da, Ema, ai mare dreptate. Si in graba de zi cu zi, acordam mai mult timp serviciului si problemelor decat relatiei noastre si iubirii...

    RăspundețiȘtergere
  9. Alina, mi-ai folosit cuvintele in articolul tau sau, ma rog, gandurile :) Foarte frumos ai scris despre iubire, se vede ca iubesti si esti iubita. Iti doresc sa ramai asa pana la 100 de ani!

    RăspundețiȘtergere
  10. Multam frumos, Ralu, stiu ca si la voi e la fel! La multi ani indragostiti si voua!

    RăspundețiȘtergere